fredag 4. september 2015

Båter i Sjøen

Båter i sjøen i dag sammen med broder`n  Frank Ronny A-Team og en kjapp tur nedover til fredrikstad på morrakvisten for å hente hjem en Svela B27XE til A-Team ...Grattis , Grattis med knall båthenger til nybåten ja. Tilbake i Oslo og Aker brygge så måtte vi jo såklart bortom
Amt 215 PH og titte litt .....Dæven for ei snadder skute dere har kjøpt dere  Frank Ronny , Kalle  Einar og Roy Idar .Gratulerer så mye enda en gang og det her blir virkelig bra  greier ! 

Bilde over i  fra venstre , er Frank Ronny , Erik Gammelsrød og Tommy Egra som også svingte bortom Kellox Norge sin stand for en titt på Nybåten til A-Team . Hyggelig og hilse på dere også . Vært en trivelig dag med mye båt i hoved-fokus og takker så mye for turen Frank Ronny . Hei & Hå og Over & Out.
 Amt 215 PH som A-Team har bestilt blir levert med Honda 175 hk Pro Fishing versjon  , og  ikke 150 hk som her på ustilings båten til Kellox Norge As . Blir bra med litt ekstra dytte-kraft på nybåten når dere er 3 stk ombord og på langtur :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails