tirsdag 7. januar 2014

Et par bilder av Storlaksen til Veslegutt

Fått mange  hendvendelser ang flere bilder av  Storlaksen Til Veslegutt  , prøver et par bilder til og litt info . Storlaksen hadde  107 cm lengde , 74 cm  bukmål og vekt på 17 kg  . Var videre finneklippt og tok ei Ismo magnum ifra Gladsax Fiske i fargekode 237 . Storlaksen var også ny PB for Veslegutt på Trollingfiska laks i Østersjøen og ny båtrekord ombord hos meg . Grattis enda en gang Veslegutt  ,Takker for turen og satser såklart på at båtrekorden ryker kjappt nå til våren ja ;-) Over & Out


5 kommentarer:

 1. Artig å se fisk og lese målene på de over 17 kg. Den vi fikk var 69 cm rundt buken og 124 cm lang. Hadde 30 cm bred halefinne. Veide nøyaktig 17,24 kg inne på land på Sannes Familie camp på vekta til Allan.

  SvarSlett
 2. Ja enig Ola ,,,,liker og lese lengder ,bukmål og vekter for og kunne danne seg et bilde av fiskene,og sammenligne + prøve og finne ut ca området når den bikker 20 +++ ,,klarte og rote bort lappen med høyde på spor \ halefinne men mulig Veslegutt har den ,,,regna kjappt på K-Faktor gir 124 cm og 17024 gr = 0,89 K-faktor på fisken deres ,,,,107 cm og 17000 gr = 1,38 K-Faktor på Veslegutt sin .,,,Te våren tar vi 20 ++++ i Trollingbaljene våre vel :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. K faktor kan vi lite om.
   Lønner det seg att den er kort og fet eller lang og tynn.
   Tenker da på fisken??? He he

   Slett
  2. Hehe ja si det :-) ca k-Faktor på rund 1,0 er tinærma normal størelse som regel vistnokk , ,,,på Mjøsa er visstnokk normalen et sted i mellom 1,1 0g 1,2 i følge div Trollingfolk i miljøet ,,,Har en MjøsØrret på 73 cm og 6050 gr som gikk ut på 1,55 i K-Faktor , feiteste fisken jeg har fått noen gang ;-) velegutt sin Laks var trillrund og rett og slett smellfeit .. StorLaksen til Deg og Lone hadde lengda og kunne kjappt bikka noen magiske grenser om den hadde hatt et par sild eller to til i magan til ,misforstå meg rett og jeg syntes laksen var heilt enorm , ,,,,Knallfin laks da og skulle gjerne ha hatt den på stueveggen jeg også og som sagt til våren tar vi 20 ++++ såklart :-)

   Slett
 3. Her er en link til K-Faktor ,,prøver og legge den til her inne opå komentarfeltet ,,har den tlf "n min og hender jeg sitter og leker med tall og tull ;-)

  http://www.eikre-fly.no/index.php?option=com_content&view=article&id=196%3Aberegn-k-faktor-her&catid=50%3Aartikler&Itemid=85&lang=en

  SvarSlett

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails